Teràpia Floral de Bach

Les Flors de Bach són una sèrie d’essències naturals utilitzades per a tractar diverses situacions emocionals, com pors, soletat, desesperació, estrés, depressió y obssesions. Van ser descobertes per Edward Bach entre els anys 1926 y 1934.

El Dr. Bach era un gran investigador, a més de metge i homeòpata. Va experimentar amb diverses flors silvestres nadives de la regió de Gales, a Gran Bretanya, d’on ell era originari, fins  trobar 38 remeis naturals, tots ells amb propietats curatives per a diferents problemes emocionals.

La seva teoria era que les enfermetats físiques tenen un origen emocional, i que si els conflictes persisteixen molt de temps, la malaltia comença a aparèixer, però, al restaurar l’equilibri emocional es sol.luciona la malaltia física. Així va desenvolupar la teràpia emocional.

Després de més de 70 anys, les Flors de Bach han estat provades com un magnífic sistema per a tractar problemes físics, mentals i emocionals del sers vius.

“La malaltia és en essència el resultat d’un conflicte entre l’alma i la ment, i mai podrà ser erradicada sense un esforç espiritual i mental”.

“Els mètodes materialistes actuals no podran curar mai aquesta enfermetat, per la simple raó que el seu origen no és material”.

Paraules del Dr.Bach al seu llibre de l’any 1931 “Curat a tu mateix”.