PSICONEUROINMUNOLOGIA CLÍNICA

“La Psiconeuroinmunologia Clínica és la ciència del canvi”

Per entendre els procesos tant de salut com d’enfermetat, els últims avenços científics posen en evidència la conexió necessaria entre els diferents sistemes que configuren el cos humà.

La Psiconeuroinmunologia  clínica (PNI Clínica), reuneix un profund coneixement de diversos camps científics: immunologia, genètica, epigenètica, endocrinologia, sociologia, neurociència i planteja unes intervencions basades en l’estil de vida de les persones.

La Psiconeuroinmunologia (PNI) podem dir que va nèixer als EUA amb el pensament d’explicar com la ment i el cos estan lligats.

El Dr. Leo Pruimboom, fundador de la PNI clínica a Europa, és el pensador científic al capdavant d’aquesta nova disciplina,  que va iniciar ja fa uns 30 anys, investigant i seguint els nous coneixements científics que provenien del EUA.

Ell i el seu equip científic han publicat nombroses investigacions i  formen a molts professionals en el camp de la salut per tot Europa.

Referències científiques

“La PNI clínica és una ciència dura i pot considerar-se com el pont òptim entre la medicina natural i la medicina convencional”.

“It’s all about energy” Tot es basa amb l’energia. La patologia comença quan hi ha carença d’energia crònica  a algun teixit.

Que fem en PNI?

A través d’uns metamodels i una anamnesi concreta sóm capaços d’identificar els factors associats al nostre estil de vida que trenquen el repartiment d’energia correcte entre els diferents sistemes del nostre cos,  i que ens conduiran cap a una sèrie de signes i símptomes acabant amb alguna patologia.

La Psiconeuroinmunologia no és només nutrició

Amb la Psiconeuroinmunologia actuem amb el bioritme, el descans, l’exercici físic, la suplementació, la hormesis, la intervenció psico-social,…

A qui podem ajudar amb la Psiconeuroinmunologia?

Persones amb procesos  crònics:

  • Inflamatòris: Al·lèrgies, intoleràncies,  artrosis i osteoporosis, fibromialgia i depressió, asma.
  • Autoimmunitaris: Colon irritable y colitis ulcerosa, artritis reumatoide, Crhon, psoriasis, espondilitis, esclerosi múltiple y Hashimoto.
  • Ginecològics: Dismenorrea, amenorrea, síndrome ovari poliquístic, fertilitat.
  • Cardiovasculars: Hipertensió arterial, diabetes tipus 2, fetge gras,  hipercolesterolemia.